Sejlture på Limfjorden ....  med skonnerten MAJA

FIRMATURE - UDFLUGTER - JUBILÆER - MØDER - SELSKABER - TEAMBUILDING

Home Hvor sejler Maja Priser & Menu Billet-ture Fakta & historie Faq/spørgsmål og svar Kontakt Links

 


Bisættelse
og askespredning til søs.

Maja er perfekt til dette formål med god plads på dækket og mulighed for fuldstændig ro uden motorlarm - efterfølgende kan man få kaffe eller anden forplejning i salonen.

For nogle er det den naturlige afslutning på et liv med og på havet. - måske afslutningen på et liv som sømand eller fisker - eller på en tilværelse, hvor hav og fjord var så tæt på og betød  meget for livet og dagligdagen.
For andre er det mere en filosofisk holdning til, at man på den måde ikke bliver bundet til ét sted på jorden, men kan fortsætte livets rejse i en ny form.

Hvordan kan det foregå ?
Folk mødes ombord på skibet som har dannebrog sat på halv. 
I
nden afgang gives en instruktion om sikkerhed ombord, hvor der afsluttes med lidt historie om skibet og hvor turen går hen.
Der sejles til det sted vi har aftalt asken skal spredes (typisk sejlads for motor) - når vi er på stedet stoppes motoren og skibet ligger stille eller driver  - asken spredes eller urnen sættes i vandet - måske skal der siges lidt - mange synger en sang - herfter sættes flaget på hel og mange gange kan vi sætte et sejl og sejle lydløst og langsomt derfra samtidig med at man f.eks kan nyde kaffe med kage eller måske en frokost i salonen.

Salonen

Se iøvrigt vores priser og  menuer >>
Se hvilke byer vi sejler fra her >>

 

Skonnerten Maja