Firmature - Udflugter - Jubilæer - Møder - Selskaber - Teambuilding

Askespredning til søs.

Maja er perfekt til dette formål med god plads på dækket og mulighed for fuldstændig ro uden motorlarm – efterfølgende kan man få kaffe eller anden forplejning i salonen.
For nogle er det den naturlige afslutning på et liv med og på havet. – måske afslutningen på et liv som sømand eller fisker – eller på en tilværelse, hvor hav og fjord var så tæt på og betød  meget for livet og dagligdagen.
For andre er det mere en filosofisk holdning til, at man på den måde ikke bliver bundet til ét sted på jorden, men kan fortsætte livets rejse i en ny form.

Hvordan kan det foregå?

Folk mødes ombord på skibet som har dannebrog sat på halv.
Inden afgang gives en instruktion om sikkerhed ombord, hvor der afsluttes med lidt historie om skibet og hvor turen går hen.
Der sejles til det sted vi har aftalt asken skal spredes (typisk sejlads for motor) – når vi er på stedet stoppes motoren og skibet ligger stille eller driver  – asken spredes eller urnen sættes i vandet – måske skal der siges lidt – mange synger en sang – her efter sættes flaget på hel og mange gange kan vi sætte et sejl og sejle lydløst og langsomt derfra samtidig med at man f.eks. kan nyde kaffe med kage eller måske en frokost i salonen.

 

 

Se i øvrigt vores priser og  menuer
Se hvilke byer vi sejler fra her

Sejlture.dk - All rights reserved 2022