Firmature - Udflugter - Jubilæer - Møder - Selskaber - Teambuilding

Hvor sejler vi fra? MAJA sejler i hele landet på bestilling, men især i Limfjorden, hvor vi kan anløbe StruerDoverodde, Vildsund, Thisted, Nykøbing, Fur, Sundsøre, SkiveLøgstør, Aalborg og Hals.
Vi kan også sejle fra/til Lemvig og Thyborøn men her er vi ret afhængige af at det ikke blæser ret meget.
Virksund kan også besejles men det kan være en udfordring at finde en plads til skibet.

Booking: Man kan reservere en dato/tid til sejlads uforpligtigende i normalt en uge. Ønsker man at booke skibet endeligt, udfærdiger vi en charteraftale, hvor så mange detaljer for sejladsen, evt. forplejning og betaling er beskrevet – den underskrives af begge parter og der betales en 1ste rate af skibslejen typisk på 1/3 del. Resten af skibslejen/grundprisen betales 30 dage før turen, og evt. ekstra passagerer og forplejning faktureres efter turen.
Aflyser kunden turen refunderes indbetalt skibsleje normalt ikke, men vi er fleksible i forhold til at finde et andet tidspunkt til en sejltur i stedet.
Aflyser vi turen – refunderes al indbetalt skibsleje. (dette er nøje beskrevet i charteraftalen som indgås).


Beklædning?
Selvom vi gerne forestiller os at, vi er i det Caribiske Hav, så er vi i Danmark. Tag altid varmt tøj med, dvs.. min. trøje/sweater og rimelig tyk jakke, man får altid mere ud af turen, hvis man ikke fryser. Selvom det er shorts vejr i land er det næsten altid til lange bukser og trøjer på vandet.

Børn ombord? Vi har et antal børneveste (1-7 år) som børnene kan have på så længe de er ombord. Ikke at forveksle med de lovpligtige veste til brug kun i nødsituationer.

Hvad hvis det bliver dårligt vejr? De fleste af vores gæster ønsker naturligvis høj sol og let vind og nogle kan være lidt bekymrede for dårligt vejr. Vejret har vi nu engang ikke styr på, men det er vores erfaring at det ikke betyder alverden. Vi har stor erfaring i planlægning af sejladsen efter vind og vejr. Vælter regnen ned kan man hygge sig under dæk eller et solsejl kan spændes over dækket.

Blæsevejr? I Limfjorden kan man normalt næsten altid finde læ og smult vande selv om det blæser. Søsyge er meget sjældent et problem. Limfjorden er ideel til tursejlads. Vi prioriterer højt at sejladsen ikke bliver urolig, (en undtagelse er dog Løgstør Bredning, hvor vi normalt ikke planlægger sejladser).

Planlægning? Vores gæster har ofte mange ønsker til turens indhold, f.eks. at besøge en ø, forskellige havne. Tiden flyver af sted. Læg ikke programmet i for faste rammer. Lad vind og vejr bestemme tempoet – for en gangs skyld.

Badning? Der kan ikke bades fra skibet. Vores passagerforsikring dækker ikke badning fra skibet. Men der kan bades fra land f.eks. ved anløb på Fur og Doverodde.

Sejlture.dk - All rights reserved 2022